19 mar 2013, 7:46

* * * 

  Poesía
361 0 1

Втурваш се във нещо,

сякаш друго не е било

и няма да бъде

и тръгваш

някъде, сякаш другаде не можеш

и не може да бъде,

а тук те чака някой,

който ти дори не забелязваш...

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??