измислих си една любов -
такава, каквато я исках,
измислих си една любов,
такава, каквато я почувствах,
измислих си я
и повярвах в нея,
и си мислех,
че може да стане реалност,
и си мислех, че това някак си
съществува, а ти толкова просто,
лесно и естествено ми показа,
че дори в представите си съм се лъгала.
© Мария Todos los derechos reservados