Ако има любов, то няма да я срещна.
Ако съм влюбена, то ще е в неподходящия човек.
Ако съм щастлива с него, то ще е за кратко.
Ако съществува щастие, то няма да е за мен.
Вечно ли ще е така - да търся, но да не намирам!
© Илиана Димитрова Todos los derechos reservados