сякаш и ти не пожела да повярваш,
че можеш да разсееш тревогата в сърцето си
и да си истнински,
без да заблуждаваш себе си,
сякаш не можа
да прикриеш този път
всичко това,
затова не си прости
и затова ти е трудно
да ме погледнеш в очите,
а моите те гледат прямо и истински,
защото съм искрена
© Мария Todos los derechos reservados