Разочарование
Любовно разочарование ти ми причини,
неизгоден сценарий за мен съчини,
моето негодувание
не е просто отрицание,
а духовно стенание,
а то би се превърнало в романтично обещание,
ако бях прочела в очите ти истинско любовно желание.
Дали на мъка ще ме обречеш
или до край във връзка ще се раздадеш,
ако искаш - нашият любовен пасианс ще се подреди,
съдбата най-щастливите мигове
ще ни отреди!!!
© Пламена Сомова Todos los derechos reservados