28 may 2009, 21:40

* * * 

  Poesía
447 0 2

Мразя студеното утро на сивия ден,

което облачно и в синьо се променя.

Мразя го, защото то е като мен.

Променливо, както морето се променя.

 

Не понасям смяната на настроения.

Смехът е болка, болката е смях.

Като на Пикасо лудите творения.

Гениална лудост има в тях.

 

Не, не е това уникалната поема,

която ще се изучава някога във клас.

Това е просто моята поема,

родена от болката за нас.

 

За блудството с сърцата ни.

Любовта е болка, болката - любов.

Последствията от делата ни

са точно смърт за теб, любов.

 

Прости ни, че те изиграхме.

Деца сме още, можем да грешим.

Прости ни, че се подиграхме.

Сега без теб живота си градим.

© Лекса Джорджис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Любовта е странна птица-долита дори когато не я искаш..."
    Поздрав за стиха!
  • Тъжно. Ще кажа нещо банално - не гради живот без любов. Истините обикновено са банални, ако щеш вярвай.
Propuestas
: ??:??