Ще спуска лятото платна в морето
и зимата ще сипе сняг в елите,
а аз ще имам всичко, за което
мечтаят повечето от жените:
една сълза, от моите сълзи родена,
едно сърце, под моето сърце забило...
Това е най-красивата поема –
да подариш живот и да оставиш име.
© Antoaneta Karaivanova Pavlova Todos los derechos reservados