Разби ми сърцето със злоба,
разпръсна го ти над света
и като звездите в небето
блещукат парченца, далеч в пустошта.
И само болката, болката там е,
където сърцето лежа,
където любов се таеше
и образа ти свиден аз пазех.
© Тоня Todos los derechos reservados
Нека болка не усещаш, нека само радост да има в твоето сърце!!!