Един
Ти един си на света, неповторим си. Запомни!
Един си ти син, брат, баща.
Сърцето си щедро раздаваше,
дори за миг не се поколеба, правилно ли е това.
В очите ти грееше топлина.
Дали някога ще мога да ти се отблагодаря,
за това, че бе ми ти като баща,
даваше ми закрила и топлина.
От нищото издигна ме,
откри ми свят нов и чужд за мен.
Точно когато всичко започна добре,
отново нещо обърка се.
Една тънка нишка скъса се.
Животът от мен те отдалечи,
очите ми със сълзи пълни са,
в сърцето ми болка гори.
Един си ти на света, незаменим си.
Запомни!
© Мм Todos los derechos reservados