15 dic 2011, 19:10

*** 

  Poesía » De amor
621 0 3

Дали ще бъдеш по-щастлив сега,

когато вече мен ме няма?

И колко ще те радва такава свобода,

щом този свят създаден е за двама?

 

Ще те прегръщат вместо мен вълните,

солени устни в твоите ще впиват...

И ще се гмуркаш устремно във дълбините,

тъй както страстно се потапяше във мен...

 

А аз – ще се загърна с вятъра среднощен,

ще го оставя влажни пръсти във косите ми да вплита...

И ще се моля да не ме напуска още

красивата любов към теб, с която съм пропита...

 

 


© Христина Мандаджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много нежност има в тези стихове!
  • Хареса ми!Поздрав!
  • Много изстрадано и тъжно.Поздрав за красивите и истински слова.Не знам за другите читатели,но мен ме плени стиха ти!

    Поздрав!!!
Propuestas
: ??:??