Чувствителен и страшно горд,
обагрен с радост и печал,
към егото изваял брод
и мъдри истини прозрял,
дълбок като простор - небе,
като Вселената прастар,
горещ като същински лед
и тъй студен като пожар,
познал омраза и любов,
с подмолни камъни богат,
по мъжки нежен и суров -
не ме допусна в твоя свят.
© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados
но все така завладяваща и докосваща...
ти си прекрасна поетеса, мила Вилдан..
прегръщам те, най-сърдечно..