15 oct 2014, 10:54

* * * 

  Poesía
494 0 2

 

 

                                                                

                                                           Циганско лято

                                                     вятърът плахо свири

                                                            тнцуват листа

                                     

                                              ............................................................     

                                                         

                                                           Зейнал прозорец

                                                        бледа луна наднича

                                                            през него тъжно

 

                                              ..............................................................

                              

                                                            Късничко е за

                                                        веселба, но щурчо

                                                            не мисли така

                                                         

© Виолета Минчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??