- Скъпи, немам свесна дреха!
Чувствам са напълно гола...
Мола та, дай ми утеха
и ма заведи у мола...
Скъпи, не са прай на глух!
Сакам още и бижута,
и възглавничка от пух.
Знам, чи скътал си валута...
Още, стенно огледало,
инак нема да ти пусна
да дукоснеш мойто тяло!
Не са смей с усмивка гнусна...
- Скъпа моя, тръгвай гола,
но с чадър, че дъжд вън тропа...
Айде, нема да те мола -
ша тъ вода... у сексшопа...
Тъй и тъй ша ма накажеш,
но не ща да страдаш ти!
Вибромъж там ще избереш -
Мажо на твоите мечти!
Той покорен е и слуша...
Да ти лазя под подметката
на мене ми дойде до гуша!
А аз... ще ода при съседката...
28.08.2014.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados
включен си във четата, човече 😋
Мерсаж, Костадине, за забавното включване 😋