29 nov 2012, 11:38

A аз варя си лещена чорба... 

  Poesía » Otra
752 0 1

А АЗ ВАРЯ СИ ЛЕЩЕНА ЧОРБА...

дрипава мъгла... от уличните лампи
призраци изскачат и разплитат плетива
нишките пресукват намотават на кълба
минутите а аз варя си лещена чорба...

сянка от крила... крясъка на птица
нощта раздира  после търси друга
с остри клюнове и нокти във задруга
мигове кълват а аз варя си лещена чорба...

ветрена въздишка... а после облак-стон
покриви застла в сънен унес спи града
притъпена обезсилена е всякоя беда
носеща урок а аз варя си лещена чорба...


© Жанета Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??