Обхваната от спомени
разгръщам албума.
Минават край мен
познати лица и места.
И изведнъж останах без дума.
Та това е нашето място
и детската площадка.
Люлки, пясъчник, пързалки
и малка къщичка до тях.
А на малкото прозорче,
твоето лице видях.
Колко хубав бе денят.
Пикника, забавата, игрите,
ясното слънце над нас
и цвят от булчински венец в косите.
Може ли това да има забрава.
Това бе истинска любов,
а не безлична забава.
Нея не си водил там, нали?
Поне пред себе си признай!
Този прекрасен ден
и огъня обзел сърцата
само на мен принадлежи.
© Лиляна Стаматова Todos los derechos reservados