Дали всичко е илюзия,
или открадната мечта,
а може би пробуждане
във разгара на съня?
Аз разбирам, че нищо не стана,
че не дойде със теб любовта.
Просто има съдбовна промяна
в многоцветната моя душа.
Дните бягат, за да дойдат други,
скривам всичко в джоба под гръдта.
Ти не идваш - как да те загубя?
За да мога да те оценя.
Мислите ми все след тебе тичат,
моля се да мога да ги спра.
Всичко покрай мен на теб прилича,
а дали това е любовта?
© Пламен Рашков Todos los derechos reservados
Най-великото усещане!