19 oct 2007, 15:15

А дяволите как изглеждат отстрани?! 

  Poesía
679 0 12

А дяволите как изглеждат отстрани?!

Смирени, може би усмихнати ехидно.

Може би със вратовръзка, куфарче - дори,

във което да държат душите свидни!


Може би на токчета са те,

със високи стегнати бедра...

И прически - алангле,

или пък със черни очила?


Виждал ли си дявол в нощта?

Аз с такъв в купето си седях...

Гледах през прозореца, едва,

и не смеех да поема дъх!


P.S. Да се чете като послеслов към разказа на Lingerie
"Две заспали даскалки и един таен агент на ДСК" , с чувство за хумор

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??