А дълго търсих те, любов
Пътувах толкова години -
през хиляди сърца - пътеки -
усещах мислите незрими
и бавно разгадавах всеки...
И нижеха се дни отчетни -
пътуваха - назад вървяха-
отлагах все за после... сетне...
макар да знаех, че броени бяха!
Сега е късно - всички са ранени,
опитали - не вкусили любов...
Нима е толкоз късно, за да бъдеш с мене?
А колко дълго търсих те... любов!
© Таня Георгиева Todos los derechos reservados