Помниш ли как ме гледаше?
Помниш ли как ме изгаряше?
С очите си ме следваше
и сърцето си отваряше.
Помниш ли как танцувах?
Как го правех за теб само?
Знам, че те вълнувах.
Поглед скрит през рамо.
Помниш ли дива бе нощта,
когато се докоснаха телата,
в най невинната игра.
Плод на вихър от сърцата.
Помниш ли твоето момиче,
вдъхновено от някого бе,
някой що тайно обича,
усети нали - Ти бе това момче...
Помниш ли?
© Даниела Todos los derechos reservados