Ребусът безсрамно се изсмя,
че мръсните му тайни са разкрити,
а колко мразя връзки да лепя
с частици от сърцето ми разбито.
И нямам вече нищо. Празнота
и аз единствено сме оцелели.
А исках стих любовен да ти посветя
и птици правя с листовете бели.
© Ивон Todos los derechos reservados