24 oct 2007, 22:49

А как се зарадвах... 

  Poesía » De amor
1030 0 17


Не ме докосвай...

Моля те,

дори със мисъл.

Въглените тлеят -

остави ги да загаснат.

Моля те...


А как се зарадвах,

когато те

видях...


© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??