Понякога и в свободното време
е добре да работим в екип.
Защото вместо ти да попиташ,
все отправяш въпроси към мен.
Както в училище, в двора
и в класната стая, така
и в ресторанта, в автобуса
всеки заема своето място.
Но дали всеки път с топъл сироп
се сервират палачинките
и доколко официално е последното
съобщение в закусвалнята не зная.
Вероятно не за първи път
ще проверят клиентите
дали според табелата има достатъчно
от специалитета на деня.
Затова нека заедно
да попитаме от кое ще опитаме
и любезно да приемем
предложеното преди да платим.
© Мария Todos los derechos reservados
La obra participa en el concurso:
Вие трябва да бъдете промяната, която искате да видите в света. »