Не ме кори за неизказани слова,
за чужди грешки не търси вина,
не слагай рамки в любовта -
изгаряш в собствената си война,
дори не виждаш пропастта
и как пропадаш!
Сам сътвори си Ада,
сам в него си гори,
аз вече съм си тръгнала,
докато ти
мостовете си разруши...
Не топли пепелта -
угаснал спомен за жарта...
© Ссссс Todos los derechos reservados