Аз съм временна,
нямам отношение
към черните котки,
усмихвам се
на непознати,
страх ме е от копчета,
обожавам миризмата на мухъл
(защото е близо до смъртта)...
А ти си постоянен
и е приятно да те има.
© Ивона Иванова Todos los derechos reservados