Не мога да не те обичам,
нежен си, добър и мил,
но с мене ставаш романтичен
само когато пак си се напил.
С тебе виждам се в бяло,
ухилена, като маркиза.
Но защо е с толкова дълги ръкави
новата ми бяла риза?
Казала ни беше Мая,
„А пуша с лявата ръка”,
и аз изискана съм дама, вече зная,
и за теб не давам пукната пара!
© Зорница Събева Todos los derechos reservados
а той не струва нищо, че е пич.
Хващай чантичката, чукалата... Тръгвай!
И да не ти дреме хич :Р