30 ago 2008, 14:05

А сега? Какво да правя? 

  Poesía
485 0 1

Забавляваш се, но на мен не ми е смешно.
Да се скараме е вече просто неизбежно.
Без надежди, без мечти останах аз.
И това единствено, за да чуя твоя глас!
В сълзи нощите минават,
и мечтите ми на заден план остават!
Бях толкова щастлива, когато ми говореше!
Харесваше ми, дори когато с мене спореше!
А сега? Какво да правя?
Ти не ме понасяш! Зная!
Дразня те! Дразни те дори моето присъствие!
И радваш се на всяко мое отсъствие!

© Сладурркатта Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??