Радост, щастие, искри,
светлината в мен се зароди.
Грижи, трепети, мечти,
топлината мен ощастливи.
Писък, стон и тъмнина,
усещане, че вече си сама.
Болка, мъка, празнота,
аз исках с теб да споделя света...
© Някой Todos los derechos reservados