15 nov 2009, 16:47

А вашият ден дали започва така...? 

  Poesía » Otra
742 0 6

 

Щом слънцето се слее с нощта

и разреже небето с лъчите си,

избледнява бунтарски всяка звезда,

за пореден път на слънцето предала се.

 

 

Извратените ми сънища

бавно си обират крушите.

Единствено когато спя, не мисля.

Коя ли песен ще накара

очите ми да се отлепят

и аз да се засмея,

сещайки се за съня?

Единствено когато не мисля, спя.

 

 

Слънцето отделя се от хоризонта.

Износва минутите на всеки час.

Улиците късат се от хора,

отиващи наникъде със пълна газ.

 

 

!WTF! Къде е телефонът ми?!

Спри тази глупава мелодия!

Искам дрямка още пет минути!

 

ТРЯС! Близка среща със земята.

Вече няма телефон, а три парчета.

Поне вече не звъни!

 

 

Добро утро, ...ан свят!

Същият си, както снощи.

 

Кога пък времето изгря

и мина толкоз много слънце?!

Изтървах. Май спах.

 

Новолунието огрява моя ден.

Моя ден огрява новолунието.

© Сюзън Смърт Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??