Сестра
Сестричке, дива и красива,
за всичко ти благодаря
- за спомените мили
и за обичта;
за ударите справедливи
с мъдрите слова!
Днес прегръдка ти дарявам,
дребен жест на обичта.
Своята любов ти давам -
сгрявай цялата Земя!
Виждай светлина в тунела,
ще си пак обичана!
Тръгвай днес успокоена,
уверена и пак жена!
© Станислава Димитрова Todos los derechos reservados
влагаш своята душа,
но защо си спряла ти,
по - добре пиши...
Пиша стихче - коментар,
пълня стария буквар,
тъй за всеки имам дар,
помисли си и напред...
И със новия букет,
ти раздавай на света,
от една добра душа,
много топлина...