10 oct 2011, 0:51

* * * 

  Poesía » Otra
682 0 0

 

От пясък и чакъл

на Смъртта очи

ще нарисувам.

 

Да види тя страха

от пратеника си -

Косача.

 

                                  Да види тя скръбта                                  

след пътя си

през душите.

 

 

© Мирела Шопова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??