любовта те трогва,
сърцето ти във изнемога
иска още и още,
но ти си тръгваш
и отново те грабва реалността,
от която не очакваш нищо добро,
ще те спаси ли мига
или ти ще спасиш себе си
от собствената си невяра
© Мария Todos los derechos reservados