19 nov 2011, 17:50

Абе, има нещо в мен... 

  Poesía » Otra
542 0 1

... Абе, има нещо в мен...

Имам хиляди подкожни рани, от вредителни нерви.
Лазят ме по кожата, под кожата, навсякъде.
Лекувам ги напук, с напушени маневри.
Абе, аз взех ли си лекарството одеве, или не...?
Май пак не ми е добре и говоря с Мен...
... но и с Теб си говоря, аз съм мастило в хартия.
В челото се бия, пропаднах май за кадем,
подай ми ракията и обявявай авария!
Не е добре, мамка му, как да кажа „Ашколсун!”?
Записвам ужасни резултати този сезон.
А Мамините гъзарчета харчат пак в ЦУМ...
... ”добре, вече съм вътре, забивай последния пирон!”.
Абе, аз що ли не стана масон,
да съм Гад мръсна за мен е естествено.
И да си ходя наляво-надясно, със странен фасон,
звучи чудесно, при мен това е наследствено... ха-ха...

© Михаил Попов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Докато го четох си рапирах наум Предложи текста на някой хип-хоп изпълнител
Propuestas
: ??:??