Абитуриенти
Изпраща ни учителят любим.
"На добър час!" - на всички пожелава...
Сълзите си не можем да сдържим -
раздялата на пътя ни застава.
Самотни ще останат чиновете стари...
Звънецът ще звъни, но не за нас.
А бяхме толкова добри другари...
но свърши днес последният ни час!
И време е сега от тук да отлетим,
като птици към живота да поемем.
От утре нови върхове ще покорим,
а днес със детството си "сбогом" ще си вземем.
© Даниела Ангелова Todos los derechos reservados