7 sept 2016, 16:54

Абстинентно 

  Poesía
360 0 5

Открадна ме от себе си,
а беше хубаво
да си изграем на неслучване.
Спринцовка,
заредена с думите, 
в бедрото ми все още е забучена.

 

И изведнъж,
когато се спасявам
от толкова отровни наши вливания,
се връщаш,
изкусител сладкодумен,
да отвлечеш
душата ми във миналото.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??