прелетяха годините
в търсене
през ръцете ми
меки от твърдост
бяха тъмни и светли
и весели
бяха тъжни
и трепетно влюбени
избледняват по пътя
годините
скрили в себе си
мъдрост за утре
преобръщат
животи и истини
и заспиват
в косите ни
приживе
© Геновева Христова Todos los derechos reservados