АДАЖИО - ШАНСОН
Не тъгувай за вчера,
не се надявай на отвъдното,
купи си бонбониера –
щастие сегашно сбъднато…
Не прави трагедия,
не драматизирай битието –
животът е комедия,
но внимавай зорко с питието…
И не се отчайвай,
не изпадай в тежка депресия –
душата си омайвай
в блясъка на снежна импресия…
© Лиляна Благоева Андреева Todos los derechos reservados