една след друга
се сипят
мънички капки
завъртат се
просветват
и падайки
рисуват адажио
а под тях
листът е празен
без петолиние
бял
докоснат ли го
изчезват
плахи седефени ноти
неми танцуват
изгубени перлички
безмълвно отронени
през ресници
на бисерна мида
© Ласка Александрова Todos los derechos reservados
желая ти здраве и усмивки...!!!!