Ах, Боже мой, как искам да ти дам
целувка нежна по врата;
в устните ти страстно да се впия
в буйна плам поне веднъж.
Как искам до тебе близо
да дам тласък на всеки мой подтик;
да прошепна в ухото ти молитвата
и да те довърша със език.
Ах, Боже мой, камбаната ли бие,
или това е твоят вик на задоволство?
Аз - твар, създадена от тебе,
зная как да ти доставя удоволствие.
Ах, Боже, ти наистина си Бог,
знаеш къде да ме докоснеш.
'Боже мили' ще крещя цяла нощ
до олтара на нашето безумие.
Боже мой,
да се свети името ти
и да властва волята ти,
както над душата,
така и над тялото ми...
© Сюзън Смърт Todos los derechos reservados