Времето минава...
Още преди да те срещна, знаех,
че ще дойде ден и ти ще (ме) изоставиш.
Не знам кога ще бъде - но ще бъде скоро.
Ах, как не искам да идва този ден...
Емоциите избледняват...
Ти не вярваше на всичко това,
не вярваше на нищо, което ти казах.
Не знаех как ще бъде - но ще бъде трудно.
Ах, как не искам така да стане...
Всичко се забравя...
Може би ще ти е лесно, може би не,
но ще го направиш - ще ме изоставиш.
Не знам кой ще бъде - но знам, ще дойде.
Ах, как не искам другия да идва...
Никога не ще бъде същото...
Сега не усещаш, не знаеш,
но аз знам още преди да го направиш.
Не знам защо така ще бъде - никога не ще узная.
Ах, как не искам...
© Цецо Todos los derechos reservados