Очите тъй нежно сияят,
от погледа ти светлина лъчи;
ръцете ти - така ме изгарят;
Ах! Любов! Навярно си ти!
Щом те зърна, потрепва сърцето,
щом те прегърна, огън гори,
щом те целуна, бушува морето.
Ах! Любов! Навярно си ти!
Искам със теб неотлъчно да бъда
всяка нощ и всеки ден,
да открием свят, в който ще бъдем
само "аз" за теб и само "ти" за мен!
© Люси Петрова Todos los derechos reservados