Този дъжд как така заваля?
На небето отприщи сълзите,
облак тъмен във мен се ската,
а дъждът ми преля от очите.
И е мокро и мрачно, гърми
в мойта бяла душа, тъй ранима,
а дъждът непрестанно вали
и удави сърцето ми рима.
Този дъжд как така заваля?
На порой ми отнесе мечтите.
След тъгата дъгата изгря
и отново усмихна очите ми!
© Неземна Todos los derechos reservados