5 oct 2012, 15:57  

Ах... Защо?!? 

  Poesía » De amor
594 0 0

Ах... Защо?!.. .


Прочувствен пее соло:

Защо?! Защо?!... Защо?!
Остави своето легло?!?...
Та аз да чезна в Самота...
Навред в Живота и Света!

Защо?! Защо?!... Защо?!
Повярвах аз на Любовта,
за теб на всичко бях готов,
дори на клада да горя!...


Женски Хор:

Къде сте вие, луди години?
Къде сте вие, буйни мечти?
Променят мисли и съдбини 
телата наши в пепел дори!


Равнодушна:

Недей за дълго ме вини,
живота си ти продължавай,
във царството от камък,ах, уви,
едва успях от тебе да избягам!


Прочувствен:..

Защо?! Защо?!... Защо?!
Повярвах аз на Любовта,
за теб на всичко съм готов,
дори на клада да горя!...


Женски, но вече и с мъжки хор едновременно: 

Къде сте вие, луди години?
Къде сте вие, буйни мечти?
Променят мисли и съдбини 
телата наши в пепел дори!

Лъчиста

 

© ЛЪЧИСТА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??