Играя аз на "прима виста".
Всичко туй не е във листа
и аз извън съм от класации,
далеч от всички излагации.
Пиша си, ей тъй, за кеф.
Даже и не виждам лев.
А не пука ми съвсем.
Съм пълен , сигурно, серсем.
Ще кажете: "Ми ти си тъп,
някакъв си селски ръб.
Щом в тези времена модерни
яка сума те не перне,
не си ли осребриш словата,
не слуша, явно, те главата
и направо си умрял,
дори да имаш идеал!".
Бе хора, аз съм си такъв!
Нямам към парите стръв.
Искам с вас без уговорка
да направя разговорка.
Да, мнозина ще ме плюят
и за мен не щат да чуят,
ала аз, дори наплют
пак ще си творя кат луд!
© Георги Янков Todos los derechos reservados