Гледам от балкона
акацията бяла.
В кого се влюби,
да е разцъфтяла.
Клони побелели
вятърът полюшва.
В цветове нежни
пчела се сгушва.
А после разнася
на любовта аромата.
Хора щастливи
да има на земята.
Че любовта е пролет
почукала в сърцата.
Акация бяла…
цъфнала в душата.
© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados