Ако за мен не полудееш,
пред мене чувства не излееш,
не мисля, че ще бъда твоя-
ще те зарежа на завоя.
Ти на вратата да звъниш,
отвънка посред нощ ще спиш.
В къщи няма да те пусна,
възможност златна ще пропусна.
Искам те до мен на колене.
Не клекнеш ли-да, ама не!
Днес е последният ти шанс!
Това го казвам във аванс.
Зная аз- ти си разумен,
сред чувствата не си изгубен
и ще дотърчиш при мен
има, няма и за ден.
Аз в очакване ще тръпна.
Може водчица да дръпна,
докато се престрашиш.
Килце ще пийна за престиж!
После, помъдряло умна,
може би, и малко шумна,
в лоното ще те приема
любовта ти за да взема.
© Георги Янков Todos los derechos reservados