24 mar 2010, 17:08

Ако... 

  Poesía
710 0 15

 

 

 

ако можех

да взема в длани

тъмнината

и през рамо да я хвърля

за да видя

теб

 

ако можех

с мигли да разчупя

тишината

за да чуя наяве гласа ти

скътан там

дълбоко в мен

 

ако можеш

в птича песен

в слънчев лъч

в тих ветрец

и капка дъжд

да усетиш

мен...

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??