11 jun 2016, 23:37  

...ако 

  Poesía » Otra
261 1 0

...ако не беше направила онази крачка,
ти щеше да хъркаш със същата сила.
Щеше да грачиш пак като патка,

загубила патенцата си.

Нито  по- слаба,  нито по- красива.
...но щеше да си ми любовта,
не перфектната.
...а истинската.

© Станислав Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??