2 sept 2009, 8:49

Ако... 

  Poesía
530 0 3

Ако вятърът си няма арфа.
Ако птиците нямат крила.
Ако малки деца са без име.
Ако има в света само студ.

Ще ги нахраня с думи.
Тоест - всичко ще им дам!
И от тях няма да извърна очи.
Като бдя

© Латинка-Златна Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??