Ако някога видиш духа ми при теб да стои,
остави го за малко и не го гони.
Той при теб мълчаливо ще постои,
но всичко с теб ще сподели!
Тревоги радости и страсти ти си кажи
и много не му мисли!
Душата ти си отпусни
и с добро си остани!
FONY
© Fony Todos los derechos reservados