Ще ребрандирам физически себе си,
ще се изплакна от предния Аз,
ще зануля и всичките белези,
ще се превърна във някой от вас...
И така променен, ще се върна,
ще отпивам от общия ум,
ще поискам света да обърна,
след това ще си тегля куршум!
© Йордан Ботев Todos los derechos reservados